Szórólapok, plakátok, honlapok szerkesztése

Egy cégnek, vállalkozásnak a weboldala maga az internetes névjegye. Fontos, hogy első ránézésre megnyerő, informatív, ezáltal ügyfélszerző, profittermelő legyen. Célom, hogy ebben segítsem Önt, és vállalkozását, megfizethető áron. Vállalom:Webáruházak

Webshopok

készítése

Amennyiben eladni kívánunk az interneten, ennek legcélszerűbb módja ha saját webáruházat üzemeltetünk. Számos cég foglalkozik bérbe adással, ez azonban folyamatos költséget jelent vállalkozásának. Sokkal célszerűbb ha készített egyet, ami gyakorlatilag a sajátja. Ebben tudok a segítségére lenni, webshopok kialakítását, egyedi dizájn elkészítését, beüzemelését vállalom. Ön megálmodja én elkészítem, feltöltöm termékeit, így hátradőlve, csak élvezheti ahogy termelődik a profit! Egy nemzetközileg elismert webshop motorral dolgozom, mely a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően minden igényét kielégíti!

Weblapok készítése

Egyedi igények

alapján.  

Fontos számomra az, hogy olyan weboldalakat hozzak létre, amelyek amellett, hogy kiváló felhasználói élményt nyújtanak, ténylegesen pénzt is termeljenek vállalkozása számára. Legyen szó egyszerűbb bemutatkozó oldalakról, illetve vállalom kis-közép vállalkozások oldalainak szerkesztését. Alapelvem: minőséget megfizethető áron, gyors határidővel! Teljeskörű ügyintézéssel a domain, és tárhelyét is elintézem Önnek!Szórólapok

Plakátok

szerkesztése

Az internetes megjelenés mellett, még mindig fontos szerepe van a hagyomány papíralapú reklám anyagoknak is! Ön elmondja ötletét, én megvalósítom! Sőt a szerkesztésen túl, segítségére tudok lenni mind nyomdai, mind terjesztési kérdésekben is.

Minden általam szerkesztett honlap természetesen keresőotimalizált, és fontos, hogy minél előkelőbb helyet foglaljon el a keresőkben, hogy ügyfelei könnyen rátalálhassanak. Ma már a közösségi média elkerülhetetlen fogalom, így cége számára is fontos milyen formában van jelen a különböző oldalakon! Ebben is segítségére tudok lenni, vállalom facebook oldalak szerkesztését, facebook kampányok levezetését.

További infóért árajánlatért bátran keressen az alábbi elérhetőségeken:


06/31 731-0779 

computerspee@gmail.com

Íme néhány munkám: