Hogyan tudsz Tőlünk rendelni?Oldalunk használata regisztrációhoz kötött! Rendelni csak regisztrált tagként tudsz! A pár egyszerű lépésen most végigvezetünk, így gyorsan és könnyen rendelhetsz tőlünk online is! 


Kattints a regisztrációra, (vagy ide) és értelemszerűen töltsd ki az űrlapot! Fontos hogy valós adatokat adj meg hiszen ezek a megadott adatok alapján (cím, telefonszám név) tudunk neked szállítani! A csillaggal megjelölt részek kitöltése kötelező!   Mivel más megyébe nem szállítunk így a megye résznél válaszd a "Nincs" lehetőséget!


Ezek után kész is a fiókod, (erről egy értesítő emailt is fogsz kapni, max. 1-2 óra múlva! ha nem találnád, nézd meg a Spam levelek között!)  lépj be és kezdj el rendelni! Válasz ki a rendelni kívánt kaját, és tedd a kosárba! Ha befejezted az étel kiválasztását, és nem szeretnél további termékeket rendelni akkor kattanj a fizetés gombra!


Amiről fontos említést tenni az a "Szállítási Mód kiválasztása" rész. Nos a rendszer alapból nem számol fel szállítási költséget, miért is tenné, hiszen Várpalota, Inota, Készenléti Lakótelep, Pétfürdő területekre ingyen visszük a holmit! Ettől eltérő címre (városokba) költséget számolunk fel, melyet a futárnak fizetsz ki, a rendelés összegével együtt! Szállítási információkról itt kapsz több infót! A megjegyzés részbe üzenhetsz a futárnak, kapucsengő, vagy egyéb infó amit fontos tudnia!

Már csak 6 egyszerű adatot kell megadnod és szakácsaink el is kezdik készíteni a kajád! :) Egy fizetési oldalon találod most magad, ahol meg kell adnod a számlázási és szállítási címet, ez alapesetben a regisztrációnál megadott lesz, de megadhatsz másik címet is! Már csak a fizetési mód van hátra, és végeztünk is! Ez a legfontosabb rész, mert így tudjuk meg mivel is szeretnél fizetni! Rendszerünk alapból készpénzes fizetést képes kezelni, (dolgozunk a többi formula kezelésén) ezt olvashatjátok ennél a résznél: "Utánvételes fizetés" ez azt jelenti, hogy a futárnak fizetsz! Na de nem mindegy, hogy mivel, ha készpénzzel fizetsz akkor semmi dolgod, csak kattanj a tovább gombra! (Esetleg ha nagy címlettel szeretnél fizetni írd be, hogy milyennel a megjegyzés részhez, hogy vigyünk magunkkal váltópénzt!) Amennyiben Szép Kártyával vagy Utalvánnyal fizetsz, akkor a megjegyzés Rovatba egyszerűen írd meg nekünk, hogy szép kártya, vagy Utalvány van nálad! 

 


Már csak el kell fogadni, a fizetési feltételeket, és a rendelés véglegesítése részben találod magad, ahol összegezve láthatod rendelésed, annak árát! Ne feledd, hogy szállítási költséget alapból nem adtuk hozzá, tehát ha olyan körzetben laksz ahol fizetned kell a kiszállításért a szállítási költséggel terhelt összeget készítsd elő! A borravalót rád bízzuk! :)
 

Szakácsaink dolgoznak, futáraink meg tövig nyomják a gázt, hogy te mihamarabb jót falatozhatsz! Köszönjük, hogy elolvastad ezt a részt, és Jó étvágyat a rendelt ételhez!